در این مقاله قصد داریم تا در مورد انواع پنیر پیتزا صحبت کنیم و تمام مزایا و معایب آن را برایتان بازگو کنیم پس با سایت مجموعه بزرگ آراد برندینگ همراه باشید.
واقع اصلی ترین پنیری که باید برای طبخ پیتزا از آن استفاده کرد پنیر پیتزا موزارلا هستند چرا که بافت بسیار لطف و نرمینه ای دارند به طوری که با کمی فشار دست بافت تقریبا جامد آن له می شود.
پنیر پیتزا خانگی همان پنیر پاستوریزه ی تهیه شده از شیر گاو می باشد که معمولاً بافت نرمی دارد و به دو صورت صنعتی و سنتی به دست می آید.
پنیر پیتزا اصل باید به خوبی روی پیتزا آب شود ولی درعین حال حالت روان پیدا نکند و به حالت کشدار در بیاید میزان کشش این محصول هر چقدر بیشتر باشد نشان دهنده ی کیفیت بالای آن است.